Deputeti Muhamed Zekiri para betimit në Parlament citon profetin Muhamed

0
677

Deputeti nga rradhët e LSDM-së, Muhamed Zekiri, para se të bëjë betimin e tij si deputetë i Parlamentit të Maqedonisë, ka cituar profetin Muhamed a.s, njofton agjencia e lajmeve INA.
Ai është betuar se do të flasë të vërtetën dhe do ti realizoj premtimet e dhëna.
« Pejgamberi a.s ka thënë:
– Kur flitni thoni të vërtetën
– Kur të premtoni zbatojeni premtimin
– Kur të lihet diçka amanet, çone në vend
– Ruani nderin tuaj
– Ruani sytë tuaj nga të shikuarit haram
– Ruani duart tuaja (nga të bërit keq), është shprehur Zekiri ».