Bora mbulon Sarajevën

0
49

Më 14 maj në Sarajevë dhe disa qytete të tjera në Bosnjë e Hercegovinë, ka rënë borë. Lartësia e reshjeve të dëborës në kryeqytetin e Bosnjës ka arritur në 10 centimetra.

Qarkullimi në trafik është vështirësuar dukshëm. I rënduar veçanërisht është trafiku urban, sipas autoriteteve kompetente./rel/kohaislame