Babait iu bllokua iPad-i për 47 vite për shkak të foshnjës së tij

0
46

Gazetari Evan Osnos njoftoi se djali i tij tre-vjeçar kishte futur kode të gabuara në pajisjen Apple shumë herë.
IPad-i i tij u bllokua dhe e informoi atë se ai mund ta provonte kodin e saktë në 25 milionë e gjysmë minuta. Kjo përkthehet në 47 vjet.

Pajisjet e Apple rrisin sasinë e kohës pas çdo tentimi të gabuar për t’i dhënë kodin e vendosur.

Kështu, Evan publikoi një fotografi në llogarinë e tij në Twitter pas 3 vitesh, ndërsa dëshmonte se i kërkoheshin edhe 25 milionë e gjysmë minuta për tu hapur.