Artan Grubi dhe Arbana Xharra i japin përkrahje Visar Ganiut në ÇAIR!

0
117

Ish gazetarja Islamofobe dhe tash politikanja e Klanit PRONTO në Kosovë Arbana Xharra haptaz përkrah Visar Ganiun kandidatin e BDI-së në Komunën e Çairit, poashtu nga ana tjetër edhe deputeti i BDI-së Artan Grubi, (Xharra) përndryshe me kohë fllet kundër praktikuesve të Islamit në vendin tonë duke shpifur për to me gjuhën sllave si pash: Terorist, Taleban, Mongol, Vehabist, Erdoganist dhe plot etiketa tjera.

Në foton e më poshtme do të shihni se si Arbana Xharra përkrah Visar Ganiun gjegjësisht thirjen e Artan Grubit që të votohet Visar Ganiu: