Akcion i madh humanitar në Shkup

0
127

Me dhjetëra familje të jetimave dhe skamnorë do të furnizohen me dru për ngrohje gjatë dimrti,  akcion humanitar ky organizuar nga fondacioni “NuN” për shumë vite me rradhë.

Ky akcion këtë vit do të zgjerohet edhe në Kosovë ku po ashtu me dhjetëra familje do të furnizohen me dru për ngrohje.

Është edhe një mundësi e mirë për të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë të na bashkangjiten në këtë nismë.
Situata me pandeminë COVID-19 këtë vit e ka vështirësuar edhe më shumë gjendjen e familjeve andaj çdo ndihmë e juaja është e mirëseardhur.

Fondaciija nun Skopje
Xh.Ll. 210071820740171
Rr. Petre Georgiev nr.6
Shkup

Për diasporë
FONDACIJA NUN SKOPJE
MK07210722000064087
TUTNMK22