Ai momenti kur një fëmijë mëson se Babagjyshi nuk ekziston

0
98

Një vajzë 10-vjeçare nga Maryland  i ka dëshmuar prindërve se nuik bëhet shaka me të kur është fjala për Babagjyshin e Krishtlindjes, pasi i ka shkruar atyre një letër plot zemëratë pasi mori vesh të vërtetën për Babagjyshin.

Nicki Adams dhe burri i saj Michael  e gjetën letrën plot inat poshtë derës së tyre të lënë nga vajza e tyre Belle, e cila iu shruante prindërve se nuk mund të zërë më besë tek ata, raporton Daily Dot.

Në letrën e katërt që kishte lënë vajza kishte vizatuar një dorë me gishtin e mesëm të ngritur lart.

Vogëlushja nuk mund ta toleronte dot faktin që prindërit e kishin gënjyer për ekzistencën e diçkaje të cilën ajo e donte aq shumë.

As fëmijët, këto gënjeshtrat me babadimër spo i hanë më. Traditë e tillë po tentohet edhe në trojet tona po synohet të sillet ndërsa perëndimi është lodhur nga këtë gjëra.