A lejohet me dëgju Kuran kur bëj stërvitje në palestër?

0
428

A lejohet me dëgju Kuran kur bëj stërvitje në palestër?

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Muharem Ismaili thotë: A lejohet me dëgju Kuran kur bëj stërvitje në palestër?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: