A është bërë mjekrrosh Dardan Sejdiu?

0
732

Trendi i mjekërrave është bërë trend global, ku shumë video tregohet se burrat e vërtet mbajnë mjekër. Një ndryshim të tillë, si duket ka vendosur edhe Dardan Sejdiu nga VV-ja, të ketë mjekër.
Ndonëse ky artikull nuk ka ndonjë lajm, në mesin e popullatës diskutohet se filan politikani ka lëshuar mjekërr a jo, ndërsa pak kush flet për programet partiake dhe a po bëhet punë e mirëfilltë!
Pamja është e drejtë e çdo kujt, si donë le të duket, por neve na intereson puna që bëhet, se a bëhet ajo në favor të qytetarëve të Kosovës./KohaIslame