A e dini çfarë fiton i fundit që hyn në Xhenet? Kliko për ta kuptuar

0
83

A e dini çfarë fiton i fundit që hyn në Xhenet? për ta kuptuar se çka klikoni në linkun më poshtë, përndryshe kjo nuk vlen për Berat Buzhallat, ngase ato nuk i besojn Xhenetit andaj skan qka qapareshën dhe habiten me të mirat e Xhenetit që na presin neve muslimanve.

A e dini çfarë fiton i fundit që hyn në Xhenet? për ta kuptuar se çka klikoni në linkun më poshtë, përndryshe kjo nuk vlen për Berat Buzhallat, ngase ato nuk i besojn Xhenetit andaj skan qka qapareshën dhe habiten me të mirat e Xhenetit që na presin neve muslimanve.

A e dini çfarë fiton i fundit që hyn në Xhenet? për ta kuptuar se çka klikoni në linkun më poshtë, përndryshe kjo nuk vlen për Berat Buzhallat, ngase ato nuk i besojn Xhenetit andaj skan qka qapareshën dhe habiten me të mirat e Xhenetit që na presin neve muslimanve.