Namazin e sabahut nuk po mundem kurqysh me falë? (VIDEO)

0
91

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Namazin e sabahut nuk po mundem kurqysh me falë? për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: