14.5 C
Pristina
Saturday, April 13, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Shtëpia

Disa këshilla që duhet t’i ndiqni kur mobiloni tualetin

Ju dëshironi të ndryshoni mobiliet, por kjo duhet të bëhet në përputhje me stilin e tualetit tuaj. Nëse tualeti juaj është klasik, ka vaskë...

Pastrimi i xhamave të shtëpisë me rezultatin më të mirë

Po ju njohim me një mënyrë të thjeshtë se si të pastrojmë xhamat pa lënë shenja.Pasi keni humbur kohë dhe sforcim fizik për pastrimin...

Kujdesuni që shtëpia të ketë ajrin të duhur

Edhe pse myku zakonisht ka një nuancë të zezë (ose kafe), mos e neglizhoni në qoftë se shikoni njolla jeshile, të verdha ose akoma...

Parqet, të rëndësishme për klimën e qyteteve metropol

Parqet nuk shërbejnë vetëm si vende pushimi, por sipas shkencëtarëve, janë të rëndësishëm edhe për klimën nëpër metropole. Çdo ditë betonohet, asfaltohet dhe ndërtohet...

Çfare llambe duhet zgjedhur për abazhurin?

Çdo abazhur kërkon llambën e përshtatshme. Forma, përdorimi dhe voltazhi janë disa aspekte që duhen marrë parasysh për të zgjedhur llambën e duhur.Përzgjedhja e...

Shkalla Aladin CS

Kjo lloj shkalle sugjerohet nga arkitektët pasi nuk zë shumë hapësirë në ambientet e shtëpisë.Përbëhet nga kolona mbajtëse në formë cilindrike dhe përmbajtje metalike.Përbërja...

Udhëzime dhe këshilla për shpenzim efikas dhe kursim të energjisë elektrike

I nderuar konsumator,Në vazhdim janë të shkruara disa udhëzime dhe këshilla shumë praktike nga KEDS për shpenzim efikas dhe kursimin e energjisë elektrike, që...

Si t`i ruajmë pemët?

Tashmë jemi në kohën kur në vjeljeje e pemëve pothuajse kanë përfunduar. Për të zgjatur qëndrueshmërinë e tyre, sa më shumë, që të mund...

Uthulla pastron rrobat dhe këpucët

Uthulla përdoret për pastrim të dyshemeve, dritareve, mureve të ndotura, dezinfektim të gypave të kuzhinës, heqje të njollave dhe zhdukje të barojave të kopshtit,...

Katër ushqime që duhet t’i konsumojmë në dimër

Ja katër ushqime, të cilat janë shumë popullore tek ne dhe që në njëjtën kohë janë shumë të dobishme për shëndetin. Lakra turshi Vetëm...

Të fundit