-0.9 C
Pristina
Friday, January 27, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Tregime

Viktima të iluzionit, syrit të keq dhe smirës

Pa dyshim që hasedi dhe zilia është diçka e pamohueshme, gjë të cilën e gjejmë të konfirmuar si në Kuran ashtu dhe në traditën...

KËSHTU PUNOHET PËR ISLAM (Tregimi për një grua në Brazil)

Një punë biznesi dhe unë u gjenda në Sao Paulo të Brazilit. U vendosa në një hotel afër qendrës islame të këtij qyteti, dhe...

Të fundit