5.3 C
Pristina
Saturday, December 3, 2022
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Tregime

Rrëfim i shkurtër dhe edukativ i një nëne

Një ditë deri sa isha duke falur namaz, vajza ime e vogël sillej rreth meje dhe pandarë më thërriste. Unë natyrisht nuk iu përgjigja,...

Tregimi për lulen e verdhë

Me siguri e keni dëgjuar tregimin e legjendës indiane rreth lules së vogël të verdhë e cila lulëzoi në një kopsht. Aj lule lulëzon vetëm...

I tha: Ju Muslimanët jeni të papastërt

Në një nga shtetet e Evropës një Musliman po merrte abdes. Papritmas brenda hyn një jehudi dhe iu drejtua duke i thënë: Ju muslimanët jeni të...

Dy vëllezër

Dikur në kohët e hershme, jetonin dy vëllezër, njëri jetonte në qytet, kurse tjetri jetonte në një majë mali. I dyti besonte se jeta mes...

GATISHMËRIA PËR SAKRIFICË

Para disa vitesh më parë, në një fshat të vogël të Holandës, në një nga netët e ftohta, tipike të këtij rajoni, stuhia, erërat...

Dhurata për qasje pozitive

Tregohet se një perandor Kinez kishte vendosur një gur të madh në rrugën kryesore, i cili njerëzve ua bllokoi rrugën plotësisht; roja i tij...

TREGIME – Ebu Hanife dhe hajduti

Tregohet se dijetari i madh Ebu Hanife, një ditë pa një burrë që vodhi një kokërr mollë nga një tregtar dhe ia dha një...

GURIT I NXIRRET FYTYRA ME DY TË RËNA, PO BURRIT ËSHTË VËSHTIRË

GURIT I NXIRRET FYTYRA ME DY TË RËNA, PO BURRIT ËSHTË VËSHTIRË I kishte goditur njëri do mjeshtër për t’ia ndërtuar shtëpinë me gur të...

TREGIME – Vajza dhe celulari

Një vajzë bleu një celular të shtrenjtë, dhe kur ia pa i ati këtë aparat i tha: Babai: Bija ime! Cila ishte vepra e parë...

Çka është domethëni e Hixhabit?

Nje vajze bleu nje celular te shtrenjte, dhe kur ia pa i ati kete aparat i tha: Babai: Bija ime! Cila ishte vepra e pare...

Të fundit