Xhamia shumëfunksionale në Prishtinë

0
209

Xhamia e “Lagjes së Spitalit” në Prishtinë dallon shumë nga objektet e tjera fetare në Kosovë. Brenda saj ka librari, sallë leximi, sallë ping-pongu, sallë të pajisur me kompjuterë si dhe hapësira për takime të ndryshme që i shfrytëzojnë besimtarët. Imami i kësaj xhamie, Labinot Maliqi, është i njohur për aktivitetin e tij në luftën kundër ekstremizmit të dhunshëm.

Xhamia shumëfunksionale në Prshtinë

Xhamia e Lagjes së Spitalit në Prishtinë dallon shumë nga objektet e tjera fetare në Kosovë. Brenda saj ka librari, sallë leximi, sallë ping-pongu, sallë të pajisur me kompjuterë si dhe hapësira për takime të ndryshme që i shfrytëzojnë besimtarët. Imami i kësaj Xhamie, Labinot Maliqi, është i njohur për aktivitetin e tij në luftën kundër ekstremizmit të dhunshëm.

Posted by Jo në emrin tim on Wednesday, October 10, 2018