VIDEO – Ngjarje interesante në lidhje me Istigfarin

0
169

“Istigfari (kërkimi i faljes prej Allahut) të sjell bereqet, të jep rrugdalje, të jep mirësi, i ka frytet dhe bereqetet e veta”, thotë hoxha për të vazhduar me një ngjarje tejet madhështore që regjistron historia islame, për ta dëgjuar këtë ngjarje plot mësime në vehte ju mund të klikoni më poshtë: