Udhëtoi 9,000 KM në këmbë për të bërë haxhin

0
127

Një peligrin ka arritur në Meke pasi ka bërë 9,000km udhëtim nga Indonezia në këmbë.

Ky udhëtim madhështor është bërë nga Muhamed Kahmim Setiawan, i cili kishte vendosur të bëjë këtë aventurë 1 vjeçare, për të marrë pjesë në ritualin e haxhit.

Udhëtimin e kishte filluar më 28 gusht 2016. Ai kishte udhëtuar 50km në ditë, duke mbajtur me vete vetëm disa rroba, duke pasur një kopje të Kuranit.

Kur u pyet pse e bëri këtë udhëtim me kaq shumë sakrificë, ai tha: “Unë e kam bërë për të dëshmuar sakrificën dhe përkushtimin ndaj Zotit tim. Ai ka thënë se edhe ka agjëruar gjatë muajit të Ramazanit edhe pse ka udhëtuar./KohaIslame.com/