U realizua raundi i tetëmbëdhjetë nga projekti “Gostivari për refugjatët sirian

0
47

Mbrëmë u realizua edhe raundi i tetëmbëdhjetë nga projekti “Gostivari për refugjatët sirian” projekt i iniciuar nga pronari i Market Keta, Bejtullah Jakupi.

Ky projekt përmban në vete produkte të ndryshme ushqimore të cilat janë të dedikuara për refugjatët nga Lindja e Mesme dhe Afrika e të cilët po kalojnë transit nëpër Maqedoni, transmeton zhurnal.mk

Mbrëmë u nisën dy furgon me ndihma në produkte të ndryshme ushqimore nga Gostivari e në Tabanoc.

Raundi i tetëmbëdhjetë përveç përkrahjes së Bejtullah Jakupi, gjeti përkrahjen edhe të : Yzeir Avdiu, Agron Sinani, Hisa Ajdini, Besir Alili, Lavdrim Kamberi, Rezak Nuredini, Xhumali Ramadani, Mustafa Saliu, Erdal Shishku, dr.Ali Zendeli, Feti Ademi, Vexhi Selimi dhe Ylber Imeri.