Talat Xhaferi dhe Nevzat Bejta në iftarin e organizuar nga rinia e Forinës (FOTO)

0
143

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe kryetari i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta kanë marrë pjesë sonte në iftarin e organizuar nga rinia e fshatit Forinë e Gostivarit.

“Sonte kisha nderin që me ftesë të organizatorëve të jem i pranishëm në iftarin e organizuar nga rinia e fshatit Forinë. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin kryeparlamentari, z. Talat Xhaferi, përfaqësues të Muftinisë së Bashkësisë Fetare Islame në Gostivar, imamët, si dhe shumë banorë të fshatit Forinë. Falënderoj organizatorët Lutfi Ibrahimi, Memed Memedi, Berat Xheladini , Musli Selimin dhe rininë e fshatit Forinë për organizimin e mrekullueshëm”, thekson Nevzat Bejta.