Shërbyesit civil dhe punëtorët e pylltarisë në grevë njëorëshe

0
22

Sindikatat e shërbimit civil të Kosovës kanë njoftuar se nga sot do të fillojnë grevën njëorëshe, nga ora 10:00 deri në 11:00.

Sindikatat u bëjnë thirrje institucioneve që të reflektojnë mbi kërkesat e shërbimit civil, kurse në rast se nuk ka reflektim institucional, nuk përjashtohet as mundësia për grevë të përgjithshme.

Grevë njëorëshe për sot ka paralajmëruar edhe Sindikata e Pavarur e Pylltarisë, Bujqësisë, Industrisë së Drurit, Mjedisit dhe Gjuetisë së Kosovës.