Sa i këndshëm mund të jetë një iftar në Tokio?

0
120

Japonia njihet si vend i zhvilluar dhe me diversitet, por mbi të gjitha, vend i cili respekton vlerat njerëzore, dhe ato që i përfaqëson feja islame.

Tani në hyrje të muajit të shenjtë të Ramazanit, shtrimi i iftareve është shumë i zakonshmëm. Por sa i këndshëm mund të jetë një iftar në Tokio?

Shiheni videon dhe nuk do të ju duhet asnjë shpjegim shtesë!

İftar

Posted by Tokyo Camii – Tokyo Mosque – 東京ジャーミイ on Friday, May 18, 2018