Reis Ulema Sulejman efendi Rexhepi dekorohet me dekoratën “Imazh i Kombit”

0
62

Reis Ulemaja i Republikës së Maqedonisë, Sulejman efendi Rexhepi, sot mori dekoratën si “Imazh i kombit” nga ana e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Republikës së Shqipërisë, transmeton zhurnal.mk

Në një akademi solemne e cila u organizua sot në Tiranë, u prezantua dokumentari për veprimtarinë e Reis Ulemasë Sulejman Efendi Rexhepi.