Ramadan Ramadani ja shkulë keq veshin Berat Buzhallës – Ja çfarë shkroi

0
2266

Analisti i njohur nga Shkupi hoxha i nderuar Ramadan Ramadani në një postim në rrjetin social facebook siduket ia shkuli keq veshin gazetarit kontravers nga Prishtina Berat Buzhalla i cili çudirisht është me një vijë të njejtë me gazetarin serbomaqedon Dragan Pavllociç – Latas dhe që të dyt mbrojnë koalicionin VMRO – BDI, njashtu kolumnën e Buzhallës sot e kan përkrhyer dhe publikuar edhe mediat më shovene maqedonase në vend.

Ramadani ka shkruar shkurt dhe thjeshtë:

i ka hy treni për midisi, u kalxon tjerve se çka me bo pisi #simptomi2017

Untitled1