Plumb pas koke: Momenti kur dy pedofilët vrasës ekzekutohen në publik

0
630

Ky është momenti kur në Jemen ekzekutohen dy persona pasi kishin rrëmbyer, përdhunuar dhe më pas vrarë një djalosh 12-vjeçar.

Wadah Refat, 28 vjeç dhe Mohamed Khaled, 31 vjeç, u dënuan për përdhunimin dhe vrsjen e Mohamed Saad në maj të vitit të shkuar.

Qindra qytetarë ishin mbledhur në qytetin port Aden për të parë ekzekutimin.

Djali po luante pranë shtëpisë kur dy personat e rrëmbyen dhe e përdhunuan. Pas përdhunimit, për shkak se nuk e ndalnin djalin që po qante dhe thërriste për ndihmë, njëri rrëmbeu një thikë dhe ia preu fytin.

Një grua 33-vjeçare është dënuar me vdekje pasi ka ndihmuar dy autorët e vrasjes që të copëtonin trupin e djalit. Gruaja nuk është ekzekutuar akoma pasi është shtatzënë.

Zakonisht personat e dënuar ekzekutohen nga ushtria me plumb pas koke.