Parada e parë e homoseksualëve në Vietnam

0
38

Në Vietnam ende spikasin tiparet e forta familjare dhe tradita e fortë mirëpo njerëzit që janë kundër zhvillimit të familjes (homoseksualët) kanë filluar të shumohen dhe si pasojë e kësaj ata kanë organizuar edhe paradën e parë të tyre.

Dhjetëra persona me biçikleta me ngjyra dhe tullumbace të llojeve të ndryshme si ylber sfiluan rrugëve të Hanoi për paradën e parë gay të organizuar në Vietnam.

Në fund të muajit korrik ministri i Drejtësisë Ha Hung Cuong lajmëroi në befasi se ka ardhur koha për të parë ndryshimet në ligjin për komunitetin gay./Indeksonline/kohaislame