Njëri kishte hipur në taksi dhe kur vërejti se shoferi kishte lëshuar Kur’an e pyeti…

0
6903

Hoxhë Ekrem Avdiu:

“Njëri kishte hipur në taksi dhe kur vërejti se shoferi kishte lëshuar Kur’an në radio, e pyeti:
– Ka vdekur ndokush?!
– Po, kanë vdekur zemrat tona, iu përgjigj taksisti.”