Ndëroi jetë “Hanëm Halla”, Hafizeja më e vjetër në Maqedoni

0
197

Sot ndëroi jetë Hafizeja më e vjetër në Maqedoni, një hafize që në familjen e tyre mbajtja n’mendsh të Kur’anit Famëlartë është traditë.
“Hanëm Halla”, ishte motra e Hafiz Idriz Idrizit dhe Hafiz Adem Idrizit, gjithashtu nëna e Hafëz Abdulkerim Ebibit.
Varimi do të jetë pas namazit të drekës në xhaminë Dyqanxhik, Shkup.
Allahu e mëshiroftë