Mjekrra e Kullerave si modë!

0
368

Mjekrra e Kullerave si modë!

Viteve të fundit, si shoqëri ndër shqiptarët, përqeshja dhe nënçmimi i mjekrrave të muslimanëve ka qenë fenomen në vete, madje edhe janë stigmatizuar nga shteti dhe shoqëria, duke e konsideruar, automatikisht terroristë potencial, cdo njeri me mjekërr.

Është parim në vete, se kur përqesh dhe nënçmon, e mvesh atë “nënçmim”, zatën kjo shoqëri dhe shumë prindër me mentalitet komunistësh, kanë nëncmuar muslimanët për mjekrrën e tyre dhe sot, fëmijët e tyre janë bërë krejt “talibana” dhe mjekrrat e tyre po i rrisin më të mëdha se sa vetë muslimanët edhe pse kjo për kinse “modë”.
Dikush mund të thotë “ja po, kjo është modë, e ju e keni për qëllime tjera”, se cili njeri që e vepron një gjë, e ka bërë për një qëllim të caktuar, si kulleri për modë, e si Muslimani për sunet, qëllojnë prapa një qëllimi të caktuar dhe asnjëri nuk guxon të ia paragjykojë këtë qëllim.

(Aktualitete Islame).