Shtëpia Headline Lista Serbe edhe në këto zgjedhje udhëheq në dhjetë komuna

Lista Serbe edhe në këto zgjedhje udhëheq në dhjetë komuna

0
42

Partia e udhëhequr nga Goran Rakiq, Lista Serbe është subjekti që në zgjedhjet e 6 tetorit fitoj më së shumti komuna.

Nga numërimi i 100% të vendvotimeve, Lista Serbe ka fituar në 10 komuna gjithsejtë. Ndërkaq rezultati i përgjithshëm i saj në këto zgjedhje është 52 mijë e 620 vota apo 6,61%.

Komunat që ka fituar kjo parti janë: Leposaviq, Zveçan, Zubin Potok, Ranilluk, Partesh, Kllokot, Mitrovicë e Veriut, Novobërdë, Shtërpcë dhe Graçanicë.

Përqindja e rezultateve në komuna e paraqitur në grafike, është bërë gjatë kohës kur KQZ kishte arritur të procesoj 98,47% të rezultateve nga vendvotimet.

Leposaviq 88,73%,


Novobërdë 62,03%,


Shtërpcë 70,05%,


Zubin Potok 89,85%,


Zveçan 92,49%,


Graçanicë 86,08%,


Ranilluk 92,25%,


Partesh 93,12%, 


Kllokot 63,18%,


Mitrovica e Veriut 81,21%. /tg