Kush është hoxha i Mavrajt?

0
46

Pas fitores ndaj Armenisë, lojtari më i mirë i kombëtares Mërgim Mavraj ka falenderuar imamin Ahmed Kalaja.

Маvraj ka falenderuar imamin Ahmed Kalaja për mbështetjen që ia ka dhënë gjatë tërë javës mbrojtësit. Ai sa herë vie në Tiranë, shkon e viziton imamin Ahmed Kalaja dhe këshillohet me të. Po ashtu ai është shprehur se të gjitha ligjëratat e imamit edhe në largësi i ndëgjon./KohaIslame