Katundari Artan Grubi i bandës së BDI-së akuzon Turqinë për dështimin e referendumit

0
69

Në emisionin Top Show të Top Channel i udhëhequr nga Alban Dudushi ishin të ftuar deputeti i BDI-së, Artan Grubi, nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri dhe nënkryetari i LSDM, Muhamed Zeqiri ku temë disuktimi është Maqedonia midis Lindjes dhe Perendimit.

Katundari i BDI-së, Artan Grubi fajsoi Turqinë për rezultatin e referendumit.

“Maqedonia është në udhekryq mes Lindjes dhe Perendimit. Përveç Moskës edhe Turqia ka ndikuar në rezultatin e referendumit në Maqedoni”, deklaroi Grubi.

Burimi: Fol.mk