Ja pse Kryeministri i Moldavisë, Vlad Filat kërkoi shpatën e Sulltan Sulejmanit

0
2104

Kryeministri i Moldavise, Vlad Filat pas takimit me kryeministrin turk Erdogan, kërkoi shpatën e Sulltan Sulejmanit, dhe para se te puthte shpatën e tij tha:
“Edhe pse na pushtoj tokat tona, Sulltan Sulejmani nuk na e ndrroj fene tone, prandaj lërmëni t’ia puth shpatën!”