Ja çfarë ka bërë vajza Palestineze në burg!

0
584

Kjo zonjusha 17 vjeçare quhet Nurhan Awad nga qyteti i Gazës.Nurhan ka përfunduar provimet e lirimit me rezultate të shkëkqyera ku ka arritur të mbledhe 94% të pikëve nga 100 të mundshmet.

E veçanta e kësaj vajze është se; provimet e lirimit i ka dhënë nga burgjet izraelite ku mbahet si dënuar me 13.5 vjet, për rezistencën e sajë ndaj pushtuesve cionistë.

Lusim Zotin për Nurhan dhe çdo të pafajshëm, durim në sprovën e tyre, lirim të shpejtë!