Islami do të fitoj me ty apo pa ty, por ti pa Islamin do të humbësh

0
62

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë ku e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që e dëgjojmë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ferid Selimi thotë: Islami do të fitoj me ty apo pa ty, por ti pa Islamin do të humbësh?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë ku e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që e dëgjojmë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ferid Selimi thotë: Islami do të fitoj me ty apo pa ty, por ti pa Islamin do të humbësh?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: