Hoxhë Irfan Salihu vs Prifti i “Don Bosk”?!

0
8488

A thua pse ky dallim kaq i madh?!

Sot është ditë e xhuma dhe këtë gjithë e dimë, por një gjë nuk e di, sepse jetoj jasht kufijve të territorit të Kosovës dhe nuk kam mundësi të di, por as nuk kam info për një gjë që më intereson, e ajo është se: a pat ndonjë hoxhë që këtë hutbe të kësaj dite ia kushtoi moralit dhe nderit si kundërpërgjigje dhe reagim për rastin e drejtorit të shkollës “Don Bosk”?!
Mbaj mend që për rastin e hoxhës së nderuar Irfan Salihu përpos që mediat nuk u ndalën së akuzuari edhe pse ai tha vetëm atë që është në Kur’an dhe realitetin e gjendjes në Kosovë, kishte edhe hoxhallarë të ndryshëm që kritikuan direkt apo tërthorazi, bile me deklaratë doli edhe BIK-u, për dallim nga ky rast që u tregua e heshtur.

Ipeshkvia ndonëse e pa se ku qëndron e meta përsëri i doli në mbrojtje priftit të saj, ndërsa Bashkësia Islame përkundër asaj se hoxha Irfan Salihu nuk kishte dalë nga korrnizat e lejuara, ajo doli dhe e sulmoi. A thua pse ky dallim kaq i madh?!

Valdet Kamberi