Gucci, Adidas dhe Nike: Londinezi mysliman që i dhuron qindra këpucë të pastrehëve për çdo muaj

0
139

Moosa Nsubuga është një mysliman i konvertuar nga Londra i cili u dhuron qindra këpucë të pastrehëve çdo muaj.

Londinezit, pasi u konvertua në mysliman, besimi i tij i dha një lidhje të fortë me bamirësinë dhe ndihmën e njerëzve të varfër.

Moosa vendosi që zhvillonte një projekt të vogël së bashku me miqtë e tij duke i dhuruar atlete të markave të famshme adoleshentëve të rrezikuar nga dhuna e bandave dhe abuzimi me drogën si edhe të pastrehëve.
Ai dhe ekipi i tij dhuruan atleteve të cilësisë së lartë të markave si Gucci, Adidas dhe Nike. Ata arrijnë të shpërndajnë rreth 170 palë këpucë me një vlerë rreth 14,450 paund çdo muaj.