Goditja ndaj hoxhë Elvisit është përpjekje…

0
620

Perpjekia per te goditur hoxhe Elvis Naçin, sepse kerkon qe mardheniet burre grua te jene sa me te shendosha, qe familja te jetoje ne harmoni dhe femijet te rriten qete e mire, nuk eshte perpjekie thjesht per te goditur nje ze te fort publik, as thjesht per te goditur figuren dhe rolin pozitiv te hoxhallareve ne shoqeri, as thjesht per te goditur Islamin.Ajo eshte nje perpjekie ne vazhden e perpjekjeve per te goditur identitetin, kulturen, trashgimine dhe te ardhmen e shqipetareve.

Qesharake behet situata kur sulmet vijne nga disa kengetare qe vleren e femres dhe kultures e shohin tek zhveshja e femres sa me shume per klipet e kengeve dhe muzikes konsumatore dhe pa pike vlere.

Gjej rastin qe publikisht tu kerkoj mbare hoxhallareve shqipetar qe ne fjalimet e tyre te jene sa me te pergatitur dhe te thelluar si edhe me sa me shume referime ne fjalen e Zotit dhe fjalen e te derguarit te Zotit, sepse keshtu gjuha mbrohet sa me shume prej rreshkitjeve.

Zoti e ruajt Shqiperine, shqipetaret dhe familjen shqipetare e u dhente cdo begati e miresi kudo ndodhen!
Bledi Shkrepi Bilali