GJERMANI – TË PAKTËN KATËR TË VDEKUR PËR NJË SHTËPI NË KARLSRUHE

0
58

4 persona të mbajtur peng në Gjermani kanë humbur jetën.

4 persona të mbajtur peng në Gjermani kanë humbur jetën.

Në qytetin Karlsruhe të landit Baden Wurttemberg, një nëpunës i përmbarimit në orët e mëngjesit shkoi për të boshatisur një apartament ku edhe është marrë peng së bashku me çelësabërësin dhe të zotin e ri të shtëpisë.

Si pasojë e dëgjimit të të shtënave, policia erdhi në vendngjarje dhe organizoi një operacion.

Kur hyri në shtëpi policia u has me trupat pajetë të katër personave.

Bëhet e ditur se vazhdojnë hetimet lidhur me ngjarjen.kohaislame