E vërteta që nuk duam ta pranojmë për rrjetet sociale!

0
25

Na pëlqen ajo jo, çdo gjë në ditët e sotme na lidh me mediat sociale, pasi ato janë tashmë pjesë e pandashme e jetës sonë.

Edhe nëse duam, nuk mund të shkëputemi prej tyre sepse mund të humbnim lidhjet me njerëzit apo edhe me punën.

Ato po sjellin probleme të rënda në formimin tonë dhe në raportet njerëzore – shkruan një studim i sociologëve britanikë.

Duke u nisur nga ky problem i kohëve moderne, 21-vjeçari Sam Bailey është munduar ta pasqyrojë realitetin në artin e tij digjital.

Me artin e tij, ilustruesi nga Britania e Madhe përcjell mënyrën sesi njerëzit sot po varen çdo ditë e më shumë nga realiteti virtual që ofrojnë mediat sociale.