…e pastaj qohet “Burri i botës” i bën zullum dhe padrejtsi asaj (femrës).

0
491

Sa interesante është femra! Lenë familjen e saj, prindërit, shtëpinë, shoqërinë, vendlindjen dhe shkon te një person deri dje i panjohur. Qëndron si e huaj , kalonë netë pa gjumë në shërbimin e tij dhe familjes së tij. E pastaj qohet “Burri i botës” i bën zullum dhe padrejtsi asaj.

Jakup Asipi r.a