Droga si mjet hetimesh në Guantanamo

0
48

Te paraburgosurit në burgjet sekrete dhe famëkeqe amerikane ishin droguar në disa raste para marrjes në pyetje, duke i bërë kështu që të pranojnë edhe fajin për sulmet terroriste, thotë një raport i zbuluar në Pentagon nga gazetari Jason Leopold.

Të burgosurit ishin marrë në pyetje edhe në kohën kur ishin të droguar, dhe dëshmitë e tyre ishin pranuar pa marrë parasysh a ishin të vërteta apo jo. /mesazhi/kohaislame