Çfarë të bëjmë për namazin në kohën kur jemi në shkollë?

0
95

Çfarë të bëjmë për namazin në kohën kur jemi në shkollë?

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Enis Rama thotë:Çfarë të bëjmë për namazin në kohën kur jemi në shkollë?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: