A ja u bën Hallall Hoxhë Bekir Halimi personave që folin keq për të?! (VIDEO)

0
25

Hoxha i nderuar nga Shkupi Bekir Halimishpesh ka qen cak i sulmeve, përgojimeve madje dhe shpifjeve nga individ të ndryshëm, në emisionin Pyetje Përgjigje në AUDIONUR një ndër pyetjet e shumta ishte edhe kjo se A ja u bën Hallall Hoxhë Bekir Halimi personave që folin keq për të?! për ta ndëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: