20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024

N’Konak te Hoxhë Muharem Ismaili┇Hoxhë Besnik Hajrullahu

Më të lexuarat

N’Konak te Hoxhë Muharem Ismaili┇Hoxhë Besnik Hajrullahu

N’Konak te Hoxha
Çdo ditë pas Iftari

Projekti u realizua nga stafi i Audionurit në bashkëpunim me hoxhën e nderuar Muharem Ismaili.
© Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Audionur, qoftë shkëputje, montim, përpunim i caktuar, apo shkarkim në kanale tjera, pa lejen paraprake të Audionurit dhe të stafit përgjegjës.

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit