13.8 C
Pristina
Wednesday, May 31, 2023

┇27┇Xhevahire nga Kurani┇Surja Keh’f: 65

Më të lexuarat

┇27┇Xhevahire nga Kurani┇Surja Keh’f: 65

Xhevahire nga Kurani
– Çdo ditë pas Teravisë me komentime nga Kurani.

Projekti u realizua nga stafi i Audionurit në bashkëpunim me hoxhën e nderuar Bekir Halimi dhe hafëzin e nderuar Abdulkerim Ebibi.

© Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Audionur, qoftë shkëputje, montim, përpunim i caktuar, apo shkarkim në kanale tjera, pa lejen paraprake të Audionurit dhe të stafit përgjegjës.

Shpërndajeni …

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit