Turqia mohohn arrestimin e 4 pilotëve të saj nga ana e Sirisë

0
22

Burimet informative nga qeveria Siriane bëjnë të ditur se në qytetin Haleb janë arrestuar 4 pilotë turq ndërkohë që bëhet e ditur se me vrasjen e 100 kryengritesve, aeroporti i Damaskut ndodhet në siguri të plotë.
Agjencia Vatan e lajmeve në Siri ishte ajo që bëri të ditur arrestimin e pilotëve turq. Ky burim gjithashtu njofton se ushtria siriane ka përparuar në operacionet e saj kundër grupeve  të armatosura të cilëve u ka shkaktuar dëme të konsiderueshme, sipas ketyre agjencioneve dhe burimeve te qeverise.

Mohimi nga ana e zyrtareve turq. Zyra e gjeneralit te ushtrise turke, mohoi ne menyre kategorike se ne Siri nuk eshte arrestuar asnje pilot turk.