Thaçi është injorant politik, thotë Mehmeti (VIDEO)

0
26

“Këta që duan të shkëmbejnë territore tallen me inteligjencën tonë”, tha Kim Mehmeti lidhur me idenë e presidentit Hashim Thaçi për marrëveshjen përfundimtare me Serbinë.

“E dini çfarë do të thotë të jesh president dhe të dalësh e të thuash që ne do ja marrim Serbisë Preshevën dhe s’do të japim asgjë. Vërtetë duhet të mendosh se të gjithë ata që të shohin atje janë disa injorantë që s’kanë lidhje si bëhen ato punë e këtë vërtet mund ta bëjë vetëm injoranti politik ose ai që s’ka ku shkon, është i kapur në të gjitha anët”.

Mehmeti tha se shqiptarët gjithmonë kanë dhënë diçka të vetën për të marrë diçka të vetën.

Mehmeti: Shqipëria mund të përballet me situata të rënda

Publicisti Kim Mehmeti në një intervistë për Rubikon të KTV-së tha se nëse vazhdon kësisoj copëzimi i Shqipërisë atëherë vendi mund të përballet me situata shumë më të rënda.

“Nëse nuk ndodh një ndryshim i ngutshëm mund të ndodhin edhe gjëra shumë të këqija atje”, tha ai.

“Nëse fillon ajo Shqipëria të copëzohet për interesa të ndryshme, nëse e ke një Shkodër që nuk e kontrollon, nëse e ke një Vlorë që ti nuk e di se kush e ka në dorë, nuk ka nevojë të ndodh ’97 sepse tash në kohën e internetit ndryshe ndodh 97-a. Ti nuk ke kurrfarë influence politike në Vlorë, i ke dy të fortit që çdo gjë kontrollojnë”.