Edhe një shtëpi nga kryeminstri Rama në Shqipëri

0
176

Kryeministri Edi Rama me anë të një videoje ka treguar se ka nisur ndërtimi i shtëpisë së re në Postribë të Shkodrës, për Vullnet Shabajt.

Herën e parë që kryeministri vizitoi këtë familje, takoi dhe një vajzë të vogël të cilët i ka premtuar që do jetë shoqja e djalit të tij, Zahos, dhe ata do takohen së bashku.

“MIRËMËNGJES 😃

dhe me familjen e Vullnetit në Postribë të Shkodrës, ku po kthehet shpresa tek e nesërmja, ju uroj një të dielë të qetë.”- shkruan Rama teksa poston videon.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/1983371005088282/