4.6 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

ATK

ATK me njoftim të rëndësishëm për tatimpaguesit

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar tatimpaguesit se qё nga 1 Janari 2023, do tё fillojnё tё aplikohen formularёt e rinj pёr zbatim...

ATK thirrje bizneseve: Regjistroni veprimtaritë ekonomike dhe deklaroni të punësuarit

Administrata Tatimore e Kosovës, ua ka rikujtuar edhe njëherë të gjithë personave që merren me aktivitete afariste, se në bazë të legjislacionit tatimor janë...

ATK në aksion, 1 milion e 157 mijë euro borxhe të mbledhura nga java e kaluar

Tek 29 subjekte biznesore, javën që shkoi ATK-ja ka zhvilluar aksione me qëllim të trajtimit të borxheve tatimore. Si rezultat i këtij aksioni ngjashëm edhe...

ATK prezanton projektin e radhës për “Mos deklaruesit”

Përmes projektit  “Mos deklaruesit”, do të identifikohen tatimpaguesit, të cilët nuk përmbushin detyrimet e tyre sipas Ligjit, pra identifikimin e tatimpaguesve që nuk deklarojnë...

Latest news