34.1 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

Si të bisedoj me djalin tim pesëmbëdhjetë vjeçar sepse nuk më dëgjon?

Më të lexuarat

Pyetje: Si të bisedoj me djalin tim pesëmbëdhjetë vjeçar sepse nuk më dëgjon?

Përgjigje: Fillimisht është gabimi i hapave të edukimit fillestar. Djalin është dashur ta edukosh më herët jo tani prej moshës pesëmbëdhjetë vjeçare, por prej moshë dy- tre vjeçare, deri pa hy në pubertet e tani në moshën pesëmbëdhjetë vjeçare do e kishe pas më lehtë. Tani pasi ka kaluar koha, ti si nënë duhet të jesh më e përkushtuar e të mundohesh që me gjuhën e argumenteve dhe me sjellje të butë me përcjellë mesazhin e edukimit që të arrish sukses me djalin.

Hoxhë: Fadil Musliu

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit