15.2 C
Pristina
Monday, February 26, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Zhvillimi personal

Si të bisedoj me djalin tim pesëmbëdhjetë vjeçar sepse nuk më dëgjon?

Pyetje: Si të bisedoj me djalin tim pesëmbëdhjetë vjeçar sepse nuk më dëgjon? Përgjigje: Fillimisht është gabimi i hapave të edukimit fillestar. Djalin është dashur...

Si mund ta dijë muslimani i zakonshëm se cilët janë dijetarët?

Pyetja: Si e dimë nëse dikush është dijetar dhe si e dallojmë se çfarë niveli është një dijetar d.m.th. Myfti apo jo, që ta vendosim...

Studimi i gjenetikës; a ka ndonjë të keqe në aspektin sheriatik?

Pyetja: Unë jam student në fakultetin e shkencave dhe dua të zgjedh një specialitet që nuk bie ndesh me Islamin. Çfarë mendoni për specializimin në...

Ai dëshiron të bëhet një shpikës (zbulues), në mënyrë që të mund të zgjidhë të gjitha problemet!

Pyetja: Unë dua të bëhem një shpikës dhe të përfitoj komuniteti im musliman kudo. A do të thotë apo a tregon hadithi i të Dërguarit...

Latest news